نمایندگی شرکت انرژی

کولر آبی انرژی | بخاری انرژی | هیتر گازی انرژی | بخاری صنعتی

مشاوره رایگان خرید کولر آبی و بخاری انرژی

کولر آبی

نمایش دادن همه 14 نتیجه

کولر آبی سلولزی انرژی | قیمت کولر سلولزی آبی انرژی | خرید کولر آبی

در فصول گرم سال تهیه کولر آبی برای فراهم کردن خنکی محل کار و زندگی به یک دغدغه و نیاز اصلی و اساسی تبدیل می شود. در فصل تابستان به دلیل گرمایی که وجود دارد خصوصا در مناطق گرم و خشک، داشتن کولر جزو وسایل مهم و ضروری محسوب میشود. داشتن وسیله سرمایشی برای فضاهایی چون خانه، محل کار، باشگاه و … بسیاری از فضاهای دیگر بسیار مهم است تا افراد به راحتی بتوانند در محل های نام برده ساکن باشند.
کولر آبی انواع مختلفی دارند که با توجه به ابعاد و مساحتی که فضا دارد و همینطور با توجه به بودجه ای که افراد مد نظر دارند می توانند هریک از آن ها را از فروشگاه اینترنتی انرژی نوین خریداری کنند.

تاریخچه وسایل سرمایشی

استفاده از وسایل سرمایشی از دوران های بسیار دور قابل استفاده بوده است. اما مانند امروزه پیشرفت این چنینی نداشته. اگر به زمان رومیان باستان رفته و به نقاشی های موجود بر روی دیوار دقت کنید متوجه می شوید که با کشیدن فنجانی از خاک رس که از آب پر شده می خواستند نشان دهند که ترکیب چه عناصری خنکی به وجود می آورد.
رومیانی که از وضع مالی بسیار خوبی برخوردار بودند، در میان دیوارهای خانه خود آبشارهایی عبور داده بودند که این کار باعث میشد تا فضای اطراف خنک شود.
کمی به زمان جلوتر می آییم و مطالعه دریافتیم که بعدها برای ساختمان ها از دیوارهایی با ارتفاع زیاد استفاده میکردند که به بادگیر معروف هستند.
عملکرد بادگیر به این گونه بوده که جریان هوا را به داخل برده و از طریقه حوضچه هایی که در زیر این بادگیرها تعبیه شده و باعث ایجاد هوای خنک می شده، به داخل خانه هدایت می کرده است.
بعدها با پیشرفت علم و تکنولوژی از پنکه مانند پنکه های سقفی و یا ایستاده و یا رومیزی استفاده میکردند و بعد آن با پیدایش کولر آبی و همینطور کولر گازی، این محصولات به جای روش ها و وسایل قدیمی آمدند.

نحوه عملکرد کولر آبی

نحوه عملکر کولرهای سلولزی آبی بدین صورت است که آب به کمک الکتروموتور و از طریق تشتک به سمت ناودان هایی که در بالای پوشال قرار دارند هدایت می شود و بعد از ان بر روی پوشال یا پد سلولزی ها ریخته و به صورت تر باقی می ماند. حال الکترو فن وارد عمل شده و هوا را از سمت پوشال یا پد ها عبور داده و وارد کانال کولر می شود.

این عبور هوا از روی پوشال ها یا پد سلولزی خیس باعث تبخیر آب موجور بر روی آنها می شود. برای اینکه فرآیند تبخیر شدن نیز انجام شود باید گرمایی که درون جعبه بیرونی وجود دارد جذب شود. کولرهای آبی در مناطقی که از آب و هوای خشکی برخوردار هستند بازدهی بسیار خوبی دارد اما در مناطق مرطوب مانند کنار دریا این مورد کاملا برعکس است.
مقاله چگونه کولر آبی مناسبی انتخاب کنیم؟ در قسمت وبلاگ فروشگاه انرژی نوین می تواند به شما در انتخاب بهترین گزینه کمک نماید و یا می توانید با ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهرمند شوید.

اجزای تشکیل دهنده کولر آبی سلولزی

هر وسیله ای برای اینکه عملکردی درست و خوبی داشته باشد، از اجزای مختلفی تشکیل شده. کولر سلولزی آبی هم از اجزای مختلفی ساخته شده که هریک را به طور مختصر در زیر معرفی کرده ایم:
کانال خروجی کولر: این قسمت از کولر را باید از تابش مستقیم نور خورشید محافظت کرد و مابین برزنت و دریچه هوا قرار گرفته است.
کانال داخلی: همانطور که از اسم آن مشخص است این کانال در داخل کولر و در مقابل پروانه قرار گرفته است.
بدنه کولر- پارچه برزنتی: برای جلوگیری از لرزش های موجود در کانال کولر باید از پارچه سالم برزتی استفاده کرد.
ناودان ها: مسیرهایی که برای ورود و توزیع آب بر روی درپوش های کولر وجود دارد را ناودان می نامند.
آب پخش کن: این قسمت از کولر به پولی بزرگ و پولی کوچک و یا سه راه آب نیز نامیده می شود. نحوه عملکرد این قسمت از کولر آبی به این صورت است که توسط دو پولی و تسمه آن یک نیروی مکانیکی بوجود می آید که از طریق الکتروموتور به محور فن منتقل می شود. دو پولی ها حتما باید در راستای یکدیگر قرار داشته باشند.
شناور: این وسیله در کولر آبی باعث می شود تا همیشه میزان آب موجود در کولر ثابت باشد.
اطلاعات بیشتر در خصوص مورد فوق را در مقاله اجزای تشکیل دهنده کولر آبی می توانید مطالعه نمایید.
تمام وسایل برقی در کنار داشتن یک سری وسایل که مربوط به خود وسیله است، به وسایل الکتریکی برای راه اندازی برق آن نیز احتیاج دارد که در ادامه هریک را نام برده ایم:
کابل رابط چهارسیم: برای انتقال برق از کلید به سمت کولر از کابل رابط چهار سیم استفاده می شود.
فیوز: برای اینکه از از بسیاری از خطرات مثل اضافه بار جلوگیری شوذ از فیوز استفاده می کنند.
جعبه ترمینال: برای اینمه بدنه کولر از عایق مطمئنی برخوردار باشد و اتصالات مطمئنی وجود داشته باشد از جعبه ترمینال استفاده می شود.
کلید مخصوص کولر آبی: کلیدهایی برای راه اندازی کولر و موتور آن تعبیه شده است که با استفاده از این کلیدها می توان دور موتور را کنترل کنید.
الکترو موتور دو سرعته: فن کولر را با استفاده از الکترو موتور دو سرعته به چرخس در می آوردند.
پمپ آب: بعد از حرکت آب به سمت سه راه به ناودان ها نیز منتقل می شود.

ظرفیت کولر آبی سلولزی

کولر ها را بر اساس ظرفیت آنها شناسایی میکنند؛ شاید عبارت کولر 5500 به گوشتان خورده باشد؛ منظور از این عبارت یعنی ظرفیت هوادهی کولر 5500 فوت مکعب در دقیقه است. ظرفیت کولرهای آبی تا 13000 نیز می رسد.

مزایای کولر سلولزی آبی انرژی

دارای قیمت مناسب
بازده سرمایش بالا
هزینه نصب و راه اندازی بسیار کم
کم مصرف بودن برق آن
تعمیر و نگهداری آسان

معایب آنها

یکی از معایبی که کولر آبی دارد بوی نامطبوع آن می باشد و همین مورد به گونه ای تاثیر گذار بوده که اکثر مصرف کنندگان استفاده از کولر گازی را به کولر ابی ترجیح داده اند. این بوی نامطبوع شاید زمانی متوجه شده اید که کولر را روشن کرده و بوی بدی کل فضای خانه را پر کرده. اما برای رفع این مشکل راهکاری هم وجود دارد؛ اینکه اجازه دهید نیم ساعت تنها پمپ کولر کار کند. داخل آب کولر وایتکس و یا شیشه شوی اضافه کنید و بعد از نیم ساعت آل محفظه ذخیره را خالی کرده و مجددا از آب پر کنید.
این نکته را نیز باید اضافه کنیم که از شوینده های قوی مانند مایع ظرفشویی یا پودر لباسشویی به دلیل اینکه کولر به یک حباب ساز تبدیل می شود هرگز استفاده نکنید. از دیگر معایب کولر آبی باید به موارد زیر اشاره کنیم:

مصرف بیش از حد آب و مواجه شدن با کم آبی
دمای ایده آلی را برای دور های تند و یا کند کولر نمی توان انتخاب کرد.
به دلیل قرار نگرفتن پوشال ها در معرض آفتاب و در جریان رطوبت بودن آنها، این قسمت همواره در معرض قارچ قرار دارند که باعث می شود به داخل خانه هدایت شود.
قرار گرفتن در معرض گرد و غبار و هدایت آنها به داخل خانه

راهنمای خرید کولر آبی سلولزی

برای خرید کولر آبی باید بسیاری از مواردی اعم از تعداد کانال کولر و ابعاد محیطی که در آن ساکن هستید را مد نظر بگیرید. البته این موضوع به موارد دیگری از جمله محل جغرافیایی، تعداد دریچه ها و تعداد اتاق ها، چندمین طبقه بودن، ضخامت دیوارها، نوع کانال کشی، آفتابگیر بودن یانبودن محیط، عایق بندی در و پنجره ها و … هم بستگی دارد. به عنوان مثال یک کولر 3500 توان سرمایش یک منزل 150 متری آفتابگیر را نخواهد داشت.

انواع کولر آبی سلولزی

کولرهای آبی در بازار در دو نوع وجود دارند:معمولی و  سلولزی
کولر آبی معمولی: منظور از معمولی همان کولرهای پوشالی هستند که آب به کمک الکتروموتور و از طریق تشتک به سمت ناودان هایی که در بالای پوشال قرار دارند هدایت می شود و بعد از آن بر روی پوشال ها ریخته و به صورت تر باقی می ماند. حال الکترو فن وارد عمل شده و هوا را از سمت پوشال ها عبور داده و وارد کانال کولر می شود. این عبور هوا از روی پوشال های خیس باعث تبخیر آب موجور بر روی پوشال ها می شود. برای اینکه فرآیند تبخیر شدن نیز انجام شود باید گرمایی که درون جعبه بیرونی وجود دارد جذب شود. این کولر تمام ریزگردها و گرد و غبار را گرفته و به داخل خانه هدایت میکندو کولر آبی معمولی به این صورت است که هر ساله باید پوشال های آن را به دلیل جمع آوری قارچ و گرد و غبار باید تعویض کرد.
کولر آبی سلولزی: در این نوع از کولر دردسرهایی مانند تعویض پوشال و جمع آوری گرد و غبار دیگر وجود ندارد. بجای پوشال از پد سلولزی استفاده شده است. یکی از مزیت هایی که استفاده از پد سلولزی دارد این است که برای تعویض آن لازم نیست هرساله اقدام کنید. این پدها را تا 5 سال به راحتی میتوانید استفاده کنید.
از دیگر مزیت های موجود در کولر سلولزی یکنواخت خیس شدن پدها است که به جریان خنکی هوا بسیار کمک می کند. و دیگر مزیت پدهای سلولزی فرآیند رسوب گذاری با سرعت پایین انجام میشود. مسلما داشتن این مزیت ها برای کولر سلولزی باعث میشود که هزینه خرید آن بسیار بالاتر نسبت به کولر آبی معمولی باشد اما به دلیل تعویض پدها بعد از چند سال تقریبا مقرون به صرفه است.

انواع کولر آبی سلولزی بر اساس نوع کاربری

کولر آبی بر اساس نوع نیاز و کاربری به پشت بامی، بالکنی، پرتابل یا متحرک و مینی کولر ثابت هم وجود دار که در ابعاد مختلف است. این مینی کولرها را به راحتی هم در تراس و هم در پشت بام با کشیدن کانال از هوای خنک آن به راحتی میتوانید استفاده کنید. کولرهای آبی متحرک نیز دارای مخزن هستند که مخزن آن یا به صورت دستی و یا به صورت اتصال شیلنگ و یا شیر آب قابل پر شدن می باشد. این نوع کولرها قابلیت جا به جایی و یا پرتابل بودن را دارند.

مراقبت و نگهداری از کولرهای آبی

برای افزایش طول عمر کولر یک سری نکات مربوطه قبل از سرویس و یا تعمیر را باید رعایت کرد؛ این نکات به دلیل داشتن برق و آب موجود در کولر است:

باید برای اینکه تمام آب یکجا جمع نشود، کولر تراز باشد.
شیلنگ های انتقال آب از پمپ روی پوشال ها جرم گیری شود.
قطعات داخلی و همینطور بیرونی کولر عاری از گرد و غبار باشد.
قبل از راه انداختن کولر در فصل تابستان، سرویس کاری کولر انجام شود.
بهتر است برای عملکرد بهتر موتور کولر آبی پوشال ها سالی یکبار تعویض گردند.
یاتاقان های کولر هر ماه روغن کاری شود.
تسمه کولر باید دارای این ویژگی ها باشد: ترک خورده و یا پاره نباشد، خیلی سفت و یا شل هم نباشد.
شناور تنظیم باشد.
از کف کولر و همینطور پره های ورودی کولر باید رسوب زدایی شود.
کولرهایی که خارج از ساختمان قرار دارند روی پایه هایی با ارتفاع حداقل 30 سانتی متر از سطح زمین قرار بگیرد.
برای صرفه جویی در مصرف انرژی و بهبود راندمان کولر آبی استفاده از سایبان بسیار توصیه می شود.

برای افزایش طول عمر کولرهای آبی نیز پیشنهاد می شود در طول روز برای استراحت موتور، کولر را برای یک ساعت خاموش کنید.
تمام مطالبی که در قسمت پیش گفتیم را در مقاله تکمیلی نکات کاربردی برای نگهداری کولر آبی می توانید مطالعه نمایید و برای سرویس کاری و مراقبت های قبل از راه اندازی کولر آبی در فصل تابستان بود؛ در ادامه مقاله می خواهیم چند نکته در مورد کولر آبی ها بعد از اتمام فصل گرما و قطع کردن جریان برق آن بپردازیم:
بعد از خالی کردن آب کولر، قسمت های مختلف را روغن کاری کرده و قسمت هایی که در معرض زنگ زدگی هستند از ضد زنگ استفاده کنید.
کف کولر را بازبینی کرده تا در صورت وجود مشکل مانند سوراخ بودن، به تعمیرکار مراجعه کنید.
از برزنت ضد آب برای پوشش دهی کولر آبی در برابر برف و باران استفاده شود.
دریچه های ورودی کولر را بپوشانید تا از ورود گرمای داخل منزل جلوگیری شود و کولر پوسیده نشود.
برای جلوگیری از پوسیده شدن کف کولر می توانید از ایزوگام استفاده کنید.

رعایت نکات بهداشتی کولرهای آبی سلولزی

کولرهای آبی به دلیل رطوبتی که دارند همیشه گرد و غبار و ریزگردها را به راحتی وارد محیط خانه و یا محل کار خواهند کرد. برای اینکه از ورود این موارد جلوگیری شود و از شر گرد و غبار خلاص شوید باید بوسیله پوشال ها قسمت هواگیر کولر را پوشش دهید. یکی از راه های جلوگیری از کولر از تابش مستقیم خورشید، استفاده از سایبان برای آن است. تابش نور خورشید به کولر باعث میشود که کولرهای آبی بازدهی و خنکی کافی و لازم را بوجود نیاورد.
با استفاده از سیستم فیلتراسیون هوا برای کولرهای آبی نیز مشکل ورود آلودگی هوا به داخل منزل نیز قابل برطرف شدن است. فقط کافیست با نصب این سیستم بر روی خروجی هوا که در داخل منزل قرار دارد، مثلا دریچه هایی که داخل اتاق قرار دارند به راحتی می توانید از ورود گرد و خاک و آلودگی به داخل خانه جلوگیری کنید.

ویژگی های کولرهای آبی

با پیشرفت علم و تکنولوژی همه چیز در حال تغییر می باشد؛ کولرهای آبی نیز از این قابلیت مستثنا نیستند. پیشرفت تکنولوژی باعث شده تا قابلیت های جدیدی به کولرهای آبی نیز اضافه شود که هریک را معرفی می کنیم:

کلید حفاظت از جان

دورهای کولر با 3 دوره کم، متوسط و زیاد قابل تنظیم و کنترل هستند.
دارای نمایشگر ال سی دی برای نشان دادن دمای محیط
دارای تایمر برای تنظیم روشن یا خاموش شدن کولرهای آبی
برای جلوگیری از سر و صدا ناشی از روشن و یا خاموش کردن کولر از سیستم Soft Start استفاده کرده اند که از وارد شدن شوک های ناگهانی نیز جلوگیری می شود.
برای کنترل خاموش و روشن کردن کولر سیستم های زمانی نصب کرده اند.
برای کنترل خنکی کولر به این صورت که در ابتدا روشن کردن خنک باشد و به مرور از درجه خنکی آن برای به تعال رسیدن دمای محیط کم می شود، سیستمی به نام حالت اقتصادی یا economy قرار داده اند.
قابلیت دیگری که به کولرهای آبی اضافه شده است، نشانگر تعویض پوشال می باشد که هر زمان پوشال ها نیاز به تعویض داشته باشند، با این نشانه گر به صورت اخطاری می توانید مطلع شوید.
بعد از چند ساعت کار کردن کولر و وقتی هیچ گونه دستور جدیدی به کولر داده نشود، کولر به صورت اتوماتیک خاموش می شود. این سیستم به خاموش کن اتوماتیک نام گذاری شده است.
کولرهای آبی در چه ابعاد و توانی موجود هستند؟
کولرهای آبی نیز از آن دسته از وسایل برقی است که در ابعاد و توان مختلف وجود دارد که متناسب با نیاز و فضایی که در اختیار دارید باید ابعاد کولر آبی و توان مناسب آن را انتخاب و خریداری کنید. همانطور که در ابتدای این مقاله گفتیم ظرفیت کولرهای آبی را با فوت مکعب در دقیقه نام گذاری می کنند. در ایران نیز بیشتر کولرهای 5، 7 و یا 12 هزار فوتی کاربرد بسیار بیشتری دارند. همه چیز به توان کولر بستگی دارد؛ این به این معنی است که هرچقدر توان کولر بیشتر، قدرت مکیدن و ایجاد سرمایش آن بیشتر خواهد بود. متناسب نبودن ظرفیت کولر آبی با فضا باعث مصرف بیش از حد انرژی شده و خنکی مورد نیاز فراهم نمی شود. در جدول زیر ظرفیت کولرها متناسب با مساحت موجود هر فضایی را شرح داده ایم:
مساحت موجود حجم کولر
30 تا 50 متر 2300
50 تا 65 متر 3500
65 تا 120 متر 4900
120 تا 155 متر 7000
برای مکانی که برای آن قصد خرید کولر آبی را دارید چند نکته میزان هوادهی آن باید مد نظر گرفته شود:
میزان عایق بودن دیوارها
متراژ منزل
طبقه ای که در آن ساکن هستید: اینکه در کدام طبقه زندگی می کنید تاثیر مستقیم با انتخاب نوع کولر شما دارد؛ در اینجا میزان هوایی که از پشت بام به واحد شما می رسد مد نظر است. بهتر است برای طبقات پایین از کولرهای آبی با هوادهی بالاتر استفاده کنید.
مسئله دیگری که به هنگام خرید کولر آبی باید مد نظر بگیرید، آفتاب گیر بودن یا نبودن دیوارها می باشد. ضلع جنوبی تمام خانه ها آفتابگیر می باشد؛ اگر ارتفاع ساختمانهایی که اطراف منزل شما هستند از طبقه ای که در آن ساکن هستید کوتاه تر باشد، از سمت ضلع شرق و غربی نیز گرما وارد واحد شده و همواره دیوارها در طول روز گرم خواهند بود.
داشتن قیمتی ارزان و به صرفه بودن کولرهای آبی
اگر بخواهیم از نظر اقتصادی در مورد استفاده کولر آبی صحبت کنیم، باید بگوییم نسبت به کولرهای گازی خیلی به صرفه تر و ارزان تر است. قیمت های کولر آبی بر اساس عوامل مختلف متفاوت خواهد بود. اما باز هم تاکید می کنیم اگر میخواهید استفاده از کولر آبی کاملا به صرفه و دارای بهره وری مناسب باشد، باید از ابعاد کولر، میزان خروجی هوای آن، شیوه و محل نصب، طریقه کانال کشی و زمان مصرف صحیح برخوردار باشد.

معرفی خروجی هوای کولرهای آبی

در کولرهای آبی دو نوع خروجی هوا وجود دارد؛ یک خروجی از سقف کولر که به آن دریچه از بالا گفته می شود، و دیگری خروجی جانبی کولر که به دریچه از بغل معروف می باشد. کولرهای دریچه از بالا به کولرهای بالکنی نیز معروف هستند و همانطور که از اسم آن مشخص است برای زمانی است که می خواهید کولر را داخل بالکن قرار داده و از طریق پنجره خنکی را به خانه دعوت کنید. همچنین به دلیل محدودیت فضایی که وجود دارد مجبورید کولر به پنجره چسبیده باشد پس کولرهای دریچه از بغل بهترین گزینه می باشند. کولرهای دریچه از بالا نیز بیشتر برای برای پشت بام مورد استفاده قرار می گیرد.

سرویس کولر آبی و هزینه های آن

هر وسیله ای برای اینکه کاربرد و کارآیی خوبی داشته باشد و مدت زمان طولانی تری بتوان از آنها استفاده کرد و خیلی دیرتر تعویض بشوند، احتیاج به سرویس و نگهداری دارند. کولرهای آبی هم از آن دسته از وسیله هایی است که نیاز به سرویس و نگهداری دارد و به طور قطع این کار هزینه هایی را در بر خواهد داشت. برای مثال برای تعویض پوشال کولر هزینه ای که باید پرداخت شود چیزی بین 5000 تا 15000 تومان است و این قیمت ها با توجه به پوشالی که متناسب با ابعاد کولر خذیداری می کنید، متفاوت خواهد بود.

در انتهای خدمت شما عزیزان عرض می کنیم برای اطلاعات بیشتر در مورد کولر های آبی مقالاتی متنوعی در قسمت وبلاگ انرژی نوین قرار داده ایم که می توانید شما را در زمینه انتخاب و خرید کولر آبی ، نگهداری و نکات کاربردی راهنمایی کند ، با ما همراه شوید.

انتخاب زمینه های نمایش داده شده.
  • تصویر
  • امتیاز
  • قیمت
  • موجود
  • ویژگی های دلخواه
  • ویژگی ها
  • وزن
  • ابعاد
  • اطلاعات اضافی
  • زمینه های دلخواه
برای پنهان کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک کنید
مقایسه
جشنواره فروش فصلی محصولات گرمایشی و سرمایشی انرژی